Groothandel nagelproducten

Ben je op zoek naar een groothandel voor je nagelproducten? Dan ben je bij beautyaswell.com uit Antwerpen aan het juiste adres! Wij voorzien zowel bedrijven als particulieren van de nagelproducten die zij nodig hebben. Als groothandel bieden wij verschillende merken aan die bekend staan om de hoogwaardige kwaliteit van hun nagelproducten.

Jouw groothandel voor nagelproducten

Als groothandel voor kappersproducten staan wij bekend voor onze kwaliteitsvolle producten. Wij staan jou graag bij met raad en daad wanneer je vragen hebt. Daarom hebben wij een groot klantenbestand vol tevreden klanten! Onze groothandel verkoopt niet alleen nagelproducten maar is ook leverancier voor kappersmeubilair. Wanneer jij een kapper- en beautysalon hebt, kunnen wij jou van kop tot teen helpen met de inrichting. Van groot meubilair over nagelproducten tot de kleinste deeltjes van de knipbenodigdheden: je bestelt het gemakkelijk bij onze groothandel. Jij en je klanten staan gegarandeerd versteld van het resultaat!

Bekijk ons aanbod

Ontdek het aanbod nagelproducten van onze groothandel en bestel in onze webshop. Wij doen er alles aan om te zorgen dat jouw bestelling zo snel mogelijk aan de deur staat. Heb je nog vragen over onze nagelproducten? Neem dan contact op met ons via ons contactformulier of bel ons op +32 (0)3 541 36 45 voor meer informatie.