Schoonmaakmiddelen

Ben je op zoek naar een groothandel waar je schoonmaakmiddelen kan bestellen zonder zorgen? Neem dan zeker een kijkje naar het aanbod van beautyaswell.com uit Antwerpen. Je ontdekt in onze groothandel verschillende schoonmaakmiddelen die ervoor zorgen dat jij hygiënisch aan het werk kan.

De beste groothandel vol kwaliteitsvolle schoonmaakmiddelen

Bij onze groothandel voor kappersproducten vind je alles dat je nodig hebt in je kapperszaak. In onze groothandel kan je terecht voor alles van kappersmeubilair tot schoonmaakmiddelen. Wij zijn gespecialiseerd in producten die elke kapper kan gebruiken. Wij kiezen enkel de meest kwaliteitsvolle merken uit zodat jij aan de slag gaat met de beste producten. Een hygiënische omgeving is belangrijk wanneer je bezig bent met beautyproducten. Zo vind je bij ons een UV-reiniger voor knipbenodigdheden maar ook alcoholgel die geschikt is om borstels en kappersstoelen te reinigen tussen klanten door. Jouw klanten genieten op die manier van de meest luxueuze behandeling.

Bestel het beste

Na een lange werkdag wil je natuurlijk zo snel mogelijk naar huis. Met de juiste schoonmaakmiddelen maak je snel alles stralend schoon voor de volgende dag. Heb je nog vragen over onze producten? Contacteer ons dan via ons contactformulier. In onze groothandel vind je exact die schoonmaakmiddelen die poetsen een fluitje van een cent maken. Bestel vandaag nog jouw voorraad!


Vertoond 1-1 van 1 Producten
-22%
Sibel UV Clean For Tools
89,95
69,95Incl. BTW
Prijs Excl. BTW57,81
Niet op voorraad