Betaalmethodes

Betalen op beautyaswell.com kan via volgende methodes:

  

Mister Cash is de Belgische marktleider van elektronische kaartbetalingen. Met Mister Cash kan je veilig en snel online betalen. Mister Cash kan gebruikt worden door inwoners van België die beschikken over internetbankieren van een bank die is aangesloten bij het Mister Cash netwerk. 
Snel en eenvoudig betalen met je creditcard! Op beautyaswell.com kun je veilig betalen met je Credit Card MasterCard. Bij het betalen dien je een beveiligingscode in te vullen, deze code wordt ook wel de CVC2/CVV2 code genoemd. Dit is het getal van drie cijfers die op de achterkant van je creditcard staat. De creditcard beveiligingscode is een anti-fraude beveiligingsmiddel om te controleren of je in het bezit bent van een creditcard.
Visa: Binnen Europa worden zowel de zakelijke kaarten als de persoonlijke kaarten aanvaard.
De American Express wordt wereldwijd gebruiktAmerican Express, ook wel AmEx genoemd, is een Amerikaanse financiële dienstverlener waarvan het hoofdkantoor in New York gevestigd is. Het bedrijf is in Nederland en België vooral bekend vanwege zijn uitgifte van creditcards en reischeques.
Via de KBC/CBC-betaalknop kun je ‘in real time’ je aankopen betalen via de vertrouwde onlinebankingtoepassing
Via de Belfius-betaalknop kun je ‘in real time’ je aankopen betalen via de vertrouwde onlinebankingtoepassing. Belfius is een van de grootste banken van België. Met de Belfius Pay Button voorziet de bank haar klanten van een eigen betaaloplossing. Consumenten met een Belfius-rekening kunnen gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app.
PayPal is de online betaalservice waarmee je bij veel webwinkels makkelijk, veilig en snel kunt betalen. Met PayPal kun je met een e-mailadres gemakkelijk en goedkoop betalingen verrichten zonder dat je bank- of betaalgegevens worden gedeeld met de koper of verkoper. Daarnaast biedt PayPal je aankoopbescherming voor alle betalingen. Op deze manier kun je met een gerust hart online betalen. PayPal accepteert betalingen met creditcards en via bankoverschrijving.
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account te aanmaken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Rabobank, ING bank, ASN Bank, Regiobank, Triodos bank, Van Lanschot Bankiers, Knab bank of Bunq, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank.

Speciaal en alleen voor onze Duitse klanten! Met een SOFORT transactie vindt er een directe overschrijving plaats waarbij je als consument gebruik maakt van de vertrouwde gegevens van het eigen internetbankieren. Door middel van 4 simpele stappen kun je nu met SOFORT banking bij ons op een veilige en gemakkelijke manier betalen:

  • Selecteer het land en de bank waarmee je de betaling willt verrichten.
  • Je wordt doorverbonden naar het login-gedeelte van het beveiligde betalingsformulier. Meld je aan met de gegevens voor internetbankieren. Bevestig de overschrijving met pincode of kaartlezer.
  • Hierna ontvang je een bevestiging van de overschrijving en/of bevestiging van de bestelling op beautyaswell.com

Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd, en speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen werd ontworpen. Giropay vertoont overeenkomst met het Nederlandse iDEAL.
Maestro is een multinationale debetkaartdienst die opgericht werd in 1990 en eigendom is van MasterCard. Maestro-kaarten kunnen verkregen worden van aangesloten banken en kunnen ofwel gekoppeld zijn aan de bankrekening van de kaarthouder ofwel verstrekt worden als prepaidkaarten.
Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt.
Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 30 dagen.
Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt, Klarna Algemene voorwaarden.