Groothandel kappersproducten


Ben je op zoek naar een betrouwbare groothandel voor kappersproducten waar je eenvoudig online kan bestellen? Dan is beautyaswell.com uit Antwerpen jouw ideale nieuwe partner! Wij hebben een uitgebreid assortiment dat je snel bestelt. De producten worden dan handig aan de deur geleverd. Kappers die online hun voorraad willen aanvullen zijn dan ook zeer tevreden van onze snelle service. Word jij onze nieuwe klant? Wij ??hopen alvast van wel!

- Voor professioneel en particulier
- Producten voor iedere haarsoort
- Verschillende prijscategorieën

De ideale groothandel voor al jouw kappersproducten

Bij beautyaswell.com vind je alle kappersproducten handig samengebundeld in een online webshop. Op die manier bestellen kappers gemakkelijk online zonder beroep te moeten doen op verschillende leveranciers. Wij hebben ook een fysieke winkel in Antwerpen, maar functioneren vooral als online groothandel en leverancier voor kappersproducten. Als groothandel voor verzorgingsproducten vind je bij ons verschillende topmerken en producten voor alle haartypes. Daarnaast kan je bij ons ook professionele haarkleuring kopen die prachtige kleuren oplevert en het haar tegelijkertijd gezond houdt.Ben jij benieuwd welke kappersproducten we voor jou hebben?

Bekijk het assortiment


Kappersproducten online bestellen met een persoonlijke service

Veel kappers draaien lange dagen en hebben geen tijd over om fysiek naar de winkel te gaan om hun voorraden aan te vullen. Exact voor die kappers bieden wij online onze kappersproducten aan. Je bestelt eenvoudig al jouw producten in enkele klikken en vervolgens zorgen wij voor al de rest. Als zakelijke klant vragen we om je te registreren. Op die manier krijg je een adviseur toegewezen die klaarstaat om al jouw vragen te beantwoorden met gepast advies. Bij ons genieten kappers van het gemak van online bestellen én een persoonlijke begeleiding. Als kappersexpert gaan wij voor de service van toen met de tools van nu.


Vul de voorraad eenvoudig aan

Wil je honderden andere kappers vervoegen en voortaan graag jouw kappersproducten online bij onze groothandel bestellen? Wij staan klaar om jouw bestelling in goede banen te leiden! Vul gerust je winkelmandje en bestel vandaag nog. Zowel kappers als particulieren bestellen eenvoudig in onze online winkel. Als groothandel van kappersmeubilair voorzien wij jou ook graag van werkgerei. Heb je nog vragen? Contacteer ons via ons contactformulier voor meer informatie. Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwigheden rechtstreeks in je mailbox.