Haarlotion bestellen

Wil jij haarlotion bestellen voor jouw kapsalon? Dan is beautyaswell.com uit Antwerpen jouw ideale partner. Wij leveren aan bedrijven maar ook aan particulieren. Door een haarlotion te bestellen, stimuleer je de haargroei van de wortel af. Het is een ideale manier om je haar snel en effectief te verkwikken.

Een professionele haarlotion bestellen

Ons uitgebreid assortiment aan kappersproducten houdt ook verschillende producten in die haarproblemen oplossen. Je vindt er gegarandeerd exact de oplossing voor jouw probleem! Als groothandel voor verzorgingsproducten selecteren wij enkel hoogwaardige producten met kwaliteitsvolle ingrediënten. Op die manier kan je zowel in je haarsalon als thuis genieten van gezond haar, elke dag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de haarproducten van Schwarzkopf Professional, die al meer dan honderd jaar de markt revolutioneren. Of neem een kijkje naar de multifunctionele haarproducten van Vitta Gold die voor elke haarsoort werken. Door een haarlotion te bestellen, krijg je heel wat meer volume, minder pluis en algemeen gezonder haar.

Voed je haar

Wanneer je graag een haarlotion wil bestellen, kan je in onze webshop je bestelling plaatsen. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk van je producten gebruik kan maken. Ontdek ons assortiment en beslis welke haarlotion het beste is voor jou om te bestellen. Heb je nog een vraag over onze producten? Contacteer ons gerust via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@beautyaswell.com.


Vertoond 1-1 van 1 Producten
-20%
CHI Infra Total Protect Defense Lotion 177ml
24,95
19,95Incl. BTW
Prijs Excl. BTW16,49
Op voorraad