Een masker en serum kopen


Wil jij een masker of serum voor je haar kopen? Waarom ga je niet voor een set waarin je beiden koopt? Bij beautyaswell.com vind je verschillende producten die het haar intens voeden. Door een masker en serum te combineren, wordt je haar extra gezond en glanzend. Vanuit onze winkel in Antwerpen verdelen wij onze producten over heel België en Nederland.

- Voor professioneel en particulier
- Producten voor iedere haarsoort
- Verschillende prijscategorieën

Een masker versterken door ook serum te kopen

Voor verschillende haarproblemen is het ideaal om het haar te behandelen met een haarmasker. Door naast een masker ook een serum te kopen, versterk je de werking van de producten en verkrijg je een optimaal resultaat. Of je nu op zoek bent naar een masker dat lang haar verzorgt of een ondersteunende homecare van Vitta Gold, bij ons kan je ook het bijpassende serum kopen. Als leverancier van verzorgingsproducten staan wij klaar om jou de geschikte producten te leveren. Op die manier kan iedereen van een gezonde haardos genieten. Zowel professionele kapperszaken als particulieren kopen bij ons het nodige masker en serum. Dankzij de verschillende formaten vindt iedereen wat hij of zij zoekt.Ben jij benieuwd welke maskers en serums we voor jou hebben?

Bekijk het assortiment


Bestel vandaag nog

Ben je op zoek bent naar online kappersproducten én wil je zeker zijn van de kwaliteit van de producten? Dan ben je bij ons op de juiste plek beland! Bekijk ons uitgebreid assortiment en kies welke producten ideaal zijn voor jou. Heb je nog vragen? Contacteer ons via het contactformulier.