Haardroogkap van BaByliss

Ben je op zoek naar een haardroogkap van BaByliss? Dan vind je bij beautyaswell.com, een kappersgroothandel gevestigd in Antwerpen, exact wat je zoekt. Met een haardroogkap houd je je handen vrij, wat in een druk kapsalon zeer praktisch is. Bovendien kan je ook krulspelden toevoegen voor een gekruld resultaat.

Houd je handen vrij met een haardroogkap van BaByliss

Als groothandel voor kappersproducten zorgen wij ervoor dat onze klanten altijd de nodige producten in huis hebben. Onder deze producten hoort natuurlijk ook kappersmeubilair, zoals trolleys of een haardroogkap van BaByliss. Zo’n haardroogkap van BaByliss kan gebruikt worden om haar gelijkmatig te drogen maar is ook ideaal om ammoniakvrije haarkleuring te helpen inwerken of tijdens een permanent. Terwijl de droogkap opstaat, zijn je handen vrij. Dat betekent dat jij als kapper verder kan met een andere klant en dat jij als klant je handen vrij hebt om een boekje te lezen. Wij zijn leverancier van knipbenodigdheden voor verschillende kapperszaken alsook voor particulieren.

Bekijk de opties

Wanneer je op zoek bent naar een kwaliteitsvolle haardroogkap, dan is BaByliss het merk dat je zoekt. Hun producten worden ontworpen met het oog op dagelijks professioneel gebruik. Bestel gemakkelijk in onze webshop. Bij vragen contacteer je ons via ons contactformulier.


/ Alles wissen
Vertoond 1-1 van 1 Producten
-26%
Babyliss Pro Portable Hood Haardroogkap
129,95
94,95Incl. BTW
Prijs Excl. BTW78,47
Beperkt op voorraad